Krundimüük Pärnu ümber kogub tuure

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauga valla Puti elamurajoon valmis eelmise ehitusbuumi ajal ning suurem osa krunte jäi müümata. Tänaseks on pea kõik 4500 – 12 000 eurot maksvad krundid aga müüdud.
Sauga valla Puti elamurajoon valmis eelmise ehitusbuumi ajal ning suurem osa krunte jäi müümata. Tänaseks on pea kõik 4500 – 12 000 eurot maksvad krundid aga müüdud. Foto: Gertrud Alatare

“Lähiajal oma kodu ehitamise mõtte korral on soodne soetada linnalähedane elamukrunt paari aasta jooksul, mil kinnistuid müüakse eelmise kinnisvarabuumi ajal arendatud elurajoonidesse,” tõdevad Kinnisvaraekspert Pärnu maaklerid.

“Kui need ammenduvad ja hakatakse uusi piirkondi arendama, on ühenduste ja teede rajamine juba mitu korda kallim, kui oli kümme aastat tagasi,” rõhutas Janno Peterson Kinnisvaraekspert Pärnust.

Need on kõik sellised arendused, millega tehti algust eelmise kinnisvarabuumi ajal, rääkisid Audru ja Sauga vallas krunte müüvad maaklerid Janno Peterson ja Arne Pent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles