Magistritöö järgi võiks Pärnusse valmida kaks silda

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Britt Vaheri lõputöö “Pärnu sild – märk ja dialoog” on kaheksa töö hulgas, mida eilsest saab vaadata Tallinna tehnikaülikooli arhitektuuri ja urbanistika instituudi magistritööde näitusel.

Kunagise Rotermanni jahulao aatriumis välja pandud magistritööde kohta ütles instituudi direktor arhitekt Irina Raud, et need keskenduvad meie arhitektuuris ja linnaehituses aktuaalsetele probleemidele. Magistrid puudutavad eri linnade probleeme ja pakuvad lahendusi Tallinnale, Tartule, Pärnule, Viljandile ja Keilale.

Pärnu päevakajalist uue silla probleemi käsitlevas töös on magister Britt Vaher plaaninud kaks silda: ühe jalakäijatele ja teise sõidukitele Aia ja Raba tänava pikendusele. Lahendatud on pääsud sillale ja sidusus külgnevate aladega. Ühtlasi on antud lähiala hoonestusettepanek, määratud juurdepääsud ja parkimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles