Jääkamaka tõttu surnud naise kriminaalasi on endiselt pooleli

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mullu 24. märtsil kukkus 1932. aastal sündinud naisele Pärnu kesklinnas Uuel tänaval pähe jääkamakas, mistõttu kannatanu suri kolm kuud hiljem haiglas.

Lääne ringkonnaprokuratuur algatas pärast õnnetust juhtumi kohta kriminaalasja karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist ettevaatamatusest.

Prokuratuuri pressiesindaja Annely Ermi teatel menetleb prokuratuur juhtumit endiselt.

“Menetluse puhul ei ole konkreetset tähtaega,” selgitas Erm. “Peab lähtuma, et kuritegu ei aeguks, ent menetluse aega ei ole iseenesest määratud.” Ermi teatel ei ole siiani esitatud kellelegi süüdistust ega kahtlustust.

Pärnu haigla anestesioloogia, operatiiv- ja intensiivravi teenistuse juhataja Raido Paasma kinnitas juunis Pärnu Postimehele, et jääkamakalt tabamuse saanud naine suri haiglas.

“Naise vigastused olid sellest traumast jäävad ja selletõttu oli paranemine tema vanust ja vigastuste raskust arvestades aeglane,” ütles Paasma. “Ta suri vigastuse tüsistustesse, pärast õnnetust naine haiglast enam välja ei saanudki.”

Paasma teatel sai naine õnnetuses eluohtliku pea- ja seljaajutrauma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles