Sügisel võib Pärnus uus taksode hinnasõda alata

Teet Roosaar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Go Takso Pärnu esindaja Iti Sipelgas peab peamiseks konkurendiks Facebooki gruppi “Kained juhid Pärnus”, kus raha eest küüti pakutakse.
Go Takso Pärnu esindaja Iti Sipelgas peab peamiseks konkurendiks Facebooki gruppi “Kained juhid Pärnus”, kus raha eest küüti pakutakse. Foto: Urmas Luik

Kuigi suvises Pärnus pakub fikseeritud hinnaga sõitu ainult Bristol Takso ja kliente jätkub kõigile, võib sügisel taksofirmade vahel uus hinnasõda alata.

Pärnu taksondus on hooajaline. Aasta alguses langetasid E-Takso ja Bristol Takso tellitavate taksode linna piires peatusteta sõidu hinna 2,60 euroni, veebruaris oli Pärnu Takso valmis veel 20 sendi võrra odavamalt sõitma. Kevadest jäi ainsana fikseeritud hinnaga sõtma Bristol Takso (hind 3,50), kes teeb seda praeguseni.

Ülejäänud hakkasid taas kasutama sõidualustustasu ja kilomeetrihinna süsteemi, mis sõltub osa firmadel veel sellest, kas takso tellitakse või minnakse masinasse peatusest. See on kliendile ebamugavam, sest ta peab arvutama, paljud küsivadki enne taksosse istumist ligikaudset hinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles