Vanalinna kool kolib remondi eest asenduspinnale

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul upitasid kolimisfirma Ava-Express töömehed Vanalinna kooli vara autole ja edasi viis tee Pargi tänavale kutsekooli. Kolimine jätkub veel paar nädalat.
Eile hommikul upitasid kolimisfirma Ava-Express töömehed Vanalinna kooli vara autole ja edasi viis tee Pargi tänavale kutsekooli. Kolimine jätkub veel paar nädalat. Foto: Mailiis Ollino

Eile hommikul saadeti Pärnu Vanalinna põhikooli õuelt Pargi tänavale kutsekooli teele esimesed autotäied kraami. Kõige esimesena lähetas koolipere ajutisse pelgupaika söökla- ja köögiinventari, mis uues kohas kohe paika tõsteti.

“Me kolime koolimajast ja võimlast ära kõik, mida meil tarvis ja mis ei kuulu utiliseerimisele. Kui aasta pärast oma majja tagasi tuleme, ootavad meid ees uued asjad,” seletas kolimisfirma meeste juhendamise vahel Vanalinna kooli direktor Pille Tahker.

Lahendus, et 547 õpilasega põhikool peab järgmise õppeaasta saatma mööda Pargi uulitsas päevinäinud kutsekooli ruumides, on direktori hinnangul võimalikest parim. Veetis aasta siin ju Koidula gümnaasiumgi. Vanalinna kooli õpilaste arv on küll pea 200 võrra suurem, kui oli Koidulal, ent Tahkeri kinnitusel mahutab koolipere end ajutisele pinnale kenasti ära ja kahes vahetuses õppetöö järele vajadust pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles