Raeküla kool tutvustab digipöörde kogemust

Veste Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla kool.
Raeküla kool. Foto: Ants Liigus

Homme toimub Kultuurikatlas haridustehnoloogia konverents Edu EXEX 2016 „Säravad tehnoloogiad koolis – mündi kaks külge”, kus räägitakse ka Pärnu Raeküla kooli kogemusest.

Konverentsil tutvustatakse uusi tehnoloogiaid, mis õpetamist ja õppimist rikastavad, ning arutletakse, mida need tehnoloogiad tähendavad haridusasutuse IKT haldamisele ja turvalisusele. Raeküla kooli arendusjuht Marjaliisa Umb tutvustab oma kooli kogemust projektis "Pärnu linna digipööre".

Konverentsi peaesineja on lastele programmeerimist õpetava raamatu “Hello Ruby” autor Linda Liukas, kes on uurinud programmeerimist ja mängu ning seda, kuidas luua kogemusi, mis ulatuvad sügavamale kui lihtsalt koodi abil loogika õppimine.

Konverentsi otseülekannet saab jälgida Postimehe vahendusel: http://tehnika.postimees.ee/3834839/postimees-vahendab-otseulekande-haridustehnoloogia-konverentsilt?id=3834839&chk=cc41a

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles