Galerii: Super! Pärnulannad võitsid järjekordse meistritiitli!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu jalgpalliklubi naiskond alistas täna Rannastaadionil Eesti naiste jalgpallimeistrivõistlustel Tallinna JK Kalevi 5:0 ja kindlustas kaks vooru enne liiga lõppu seitsmenda järjestikuse meistritiitli.

Pärnulannad ei jätnud tähtsas kohtumises vastasele erilist sõnaõigust ja juba kohtumise teisel minutil viis Margarita Matjuhhova PJK juhtima. Kulus vaid 11 minutit, kui sama naine tõi tabloole numbrid 2:0. 29. minutil viis Anastasija-Grazyna Shcherbachenia koduvõistkonna juba 3:0 juhtima ja nii mängu avapoolaeg lõppeski.

Esimest poolaega jäi varjutama ühe tallinlanna vigastus. Kalevlanna vigastas pärast esimest väravat oma põlve ristsidemeid nii kõvasti, et viidi kiirabiga haiglasse.

Teist poolaega alustas PJK taas aktiivsemalt ja 47. minutil lõi Anastassia Morkovkina 4:0. Edasi vahetas Pärnu naiskonna peatreener Jüri Saar mitmed juhtmängijad välja ja mängupilt rahunes veidi. Ometi külalistel erilisi võimalusi ei tekkinudki.

Hoopis pärnulanna Laada Tereštšenkova oli see, kes tõi kohtumise lõpus, 87. minutil seisuks 5:0.

Kohe pärast lõppvilet algas Rannastaadionil tähistamine. PJK juhtkond andis naiskonnale üle meistrisärgid ja lasti ilutulestikku.

„Eesmärgiks oli täna head kaitset mängivale Kalevile kiire värav lüüa ja see meil õnnestus,“ kommenteeris PJK peatreener Jüri Saar pärast seitsmenda järjestikuse ja üldse PJK-le 12 tiitli toonud mängu.

PJK naiskond on võitnud tänavustel meistrivõistlustel kõik 18 kohtumist väravatevahega 119:2. Punkte on pärnakail tabelis 54. Teise koha kindlustas täna Tallinna FC Flora, kel pärnakaist üheksa punkti vähem. Kolmas on 28 punktiga Tallinna FC Levadia ja neljas Kalev 23 silmaga.

Järgmisel kolmapäeval kohtub PJK Rannastaadionil Levadiaga ja naiskonna hooaeg lõppeb 1. oktoobril Tallinnas Flora vastu.

„Siis tuleb ka pidu,“ lubas Saar.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles