Pildid: avarii põhjustanud BMW juht põgenes sündmuskohalt, jättes kaasreisija maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei sai pühapäeval kella 19.48 ajal väljakutse Pärnus Laia ja Vingi tänava ristmikule, kus ühesuunalisel teel vastassuunas liikunud sõiduauto BMW sõitis küljelt sisse peateel sõitnud sõiduautole Mercedes-Benz. BMW juht lahkus sündmuskohalt.

„Ta tuli paremalt sellise hooga, et ma ei jõudnud isegi pidurdada,“ kirjeldas anonüümsust palunud Mercedese juht. Ta lisas, et sai äsja soetatud autoga sõita vaid kuus päeva.

Õnnetuses inimesed viga ei saanud, küll aga sai märksa rohkem viga õnnetuse põhjustaja auto. Kui Mercedesel said viga esitelg, parem esinurk ja esituli, siis BMW esiots oli päris lömmis.

BMW rooli taga olnud noormees lahkus sündmuskohalt, jättes kaasa sõitnud neiu autosse maha. Politsei tegeleb mehe isiku kindlaks tegemisega. Politsei palub kõigil, kes nägid õnnetust pealt või kel on BMW juhi või juhtunu kohta rohkem informatsiooni, pöörduda politsei poole telefoninumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles