Teatri sünnipäev algab esietendusega

Karin Klaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tambet Selingu kehastatud Crounch (fotol koos Kati Ongiga) püüab hakkama saada keeruliste äri- ja inimsuhetega.
Tambet Selingu kehastatud Crounch (fotol koos Kati Ongiga) püüab hakkama saada keeruliste äri- ja inimsuhetega. Foto: Gabriela Liivamägi

Pärnu Endla teater tähistab täna oma 105 aasta juubelit, tuues lavale tüki “Mitte praegu, kallis!”. Esietendusele järgneb pidu teatri Sammassaalis.

Ray Cooney ja John Chapmani “Mitte praegu, kallis!” toob lavale Endla loominguline juht Ingomar Vihmar, lavakujunduse ja kostüümid loob Endla peakunstnik Liina Unt.

Tragikomöödiaks nimetatud lugu räägib ontlikust kasukameistrist Arnold Crounchist (Tambet Seling), kellele meeldib, kui elu allub rangetele reeglitele. Kasukategija rutiini ähvardab pea peale paisata äripartneri liiderlikkus. Abikaasade ja armukeste seltskonna sassis armusuhted ja arusaamatused kalli naaritsakasukaga tekitavad kaose, kus maailma silmakirjalikkusest ja pahelisusest jahmunud Crounch püüab korda luua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles