Vana daam mängib tunnetega

Karin Klaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mathias (Egon Nuter) saab isalt päranduseks luksuskorteri Pariisis. Ta sõidab New Yorgist kohale, et korter maha müüa, ja avastab, et seal elab vanaproua (Lii Tedre) oma tütrega.
Mathias (Egon Nuter) saab isalt päranduseks luksuskorteri Pariisis. Ta sõidab New Yorgist kohale, et korter maha müüa, ja avastab, et seal elab vanaproua (Lii Tedre) oma tütrega. Foto: Mats Õun

Täna Pärnu Endla teatris esietenduv lugu “Minu vana daam” räägib igikestvast dilemmast: kas elama peaks oma südame hääle järgi või arvestama kaasteeliste tunnetegagi?

Ameerika näitekirjaniku Israel Horovitzi näidendis lendab eluga ummikusse jooksnud keskealine Mathias viimaste säästude eest New Yorgist Pariisi, et müüa isalt päranduseks saadud luksuskorter.

Kohale jõudnud, avastab mees, et kinkekomplekti kuuluvad hiiglaslikud kommunaalmaksed ja korteris elav vanaproua oma vaenuliku tütrega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles