Noor naine tõttas kotiröövi ohvrile appi

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Pärnakas Sandra Pais jalutas oma kodu lähedal, kui kuulis selja taga naabrinaise karjeid, kuigi oli naist äsja silmanud. “Nägin, et üks noormees ründas teda,” lausus Pais, kes tõttas kohe naabrinaisele appi.

5. detsembril kella 16 paiku läks Papsaares elav Pais koeraga igaõhtust jalutuskäiku tegema. “Õues oli juba pime,” meenutas ta. “Nägin, et kodutee otsas oli kolm alla kahekümneaastast noormeest, kes passisid seal, kapuutsid peas,” kõneles ta ja lisas, et ei osanud neist midagi arvata.

“Nägin eemalt naabrinaist mulle vastu kõndimas. Kui ma tavaliselt ootan ta ära, et koos koduteele keerata, siis sel korral ma miskipärast ei oodanud,” sõnas Pais ja pakkus, et oli naisest mõnikümmend sekundit eespool. “Ma pöörasin oma teeotsast alla, tema aga alles hakkas sinna jõudma. Siis kuulsin ta karjeid,” meenutas Pais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles