Hendrik Holtsmann võitis Horvaatias teise auhinna

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud hooaja Eesti parim Optimisti klassi purjetaja Hendrik Holtsmann seilas aasta esimesel regatil Horvaatias pjedestaalile.
Läinud hooaja Eesti parim Optimisti klassi purjetaja Hendrik Holtsmann seilas aasta esimesel regatil Horvaatias pjedestaalile. Foto: Pärnu jahtklubi

Pärnu jahtklubi purjespordikooli treenerite 14aastane kasvandik Hendrik Holtsmann seilas Horvaatia uue aasta regatil Optimisti klassis teisele kohale.

Seitsme sõidu kokkuvõttes tuli regativõitjaks Martin Attila Lätist ja kolmandaks jäi horvaat Nathan Berto. Esimese kuue hulka mahtusid veel Anna Teubnerova Tšehhist, Bartul Urem Horvaatiast ja Alex Malina Slovakkiast.

Optimisti klassis võistles 92 roolimeest ja esindatud oli kümme riiki.

Laser Radiali klassis sai 16aastane pärnakas Keith Luur 36 konkurendi seas kuuenda tulemuse. Kaksikvõidu võtsid horvaadid: esikoha noppis Marko Vuksanovic ja teiseks tuli Antonio Luksic. Kolmanda poodimikoha hõivas Ilja Markovic Montenegrost. Meie noormeest edestasid veel itaallased Matteo Paulon ja Antonio Persico.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles