Lindi laste laulupeole aitamiseks kogunes 600 eurot

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lindi lasteaias-algkoolis toimunud heategevuskontserdiga “Südamest Sinule” kogunes 600 eurot, et aidata lapsed laulja või pealtvaatajana suvel pealinna laulupeole ja muretseda neile ühesugused rõivalisandused.

“Tahame saada lastele ühtemoodi mütsid ja kotid, et nad Tallinnas ära ei kaoks. Muidugi, me võiksime ju küsida selleks raha laste vanemate käest, aga teeme natukene teistmoodi, et oleks mõnusam ja asjal hing ja väärtus,” rääkis Lindi lasteaia-algkooli juhataja Ulla Orgusaar. “Mudilaskooris on meil 20 lauljat, aga kui me näiteks ei saa komisjoni karmi otsusega laulupeole, läheksime peole lihtsalt vaatama, nii et igal juhul pidu ja igal juhul laulupidu.”

Lindi lasteaia-algkooli hoolekogu liige Merle Jantson märkis, et kontsert teeb head mitut moodi: liidab kogukonda, pakub esinemisvõimalust väikestele ja osalemisrõõmu publikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles