Randivälja külaselts kirjastas lasteaedniku lood

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Randivälja lugude neljanda raamatuna valmis teos “Ma olin elus lasteaednik. Toris”, mälestusteraamatut esitletakse emakeelepäeval Tartus, kus autor töötas lasteaednikuna 12 aastat.

Mälestusteraamatu autori Eva Murula lapsepõlv möödus Toris, lasteaednikuna töötas ta Tootsis, Viljandis ja Tartus. See on esimesi teoseid, mis kajastab ehedalt lasteaednike tööd nõukogude ajal. Esitluskoht Midrimaa lasteaed pole juhuslikult valitud, sest selle eelkäija oli Tartu naha- ja jalatsikombinaadi lasteaed, üks eesrindlikumaid Nõukogude Liidus.

Randivälja külaseltsi liige Mait Laas märkis, et kõnealune raamat on Randivälja lugude sarjas neljas, mis käsitleb Tori kui ühe omapärasema kihelkonna ja selle külakogukonna ajalugu eri ajastutel, ise viisil ja erisugusest vaatenurgast. Seni ilmunutele ootab järge viies kogumik “Randivälja küla lugu”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles