Karjamõisa lihatööstus sai külmkambri kasutusloa

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suigu külas tegutsev väikeettevõte OÜ Karjamõisa Lihatööstus sai 170 000 eurot maksnud külmkambri kasutusloa, kambrisse mahub 20 tonni liha.

Osaühingu juhataja Enn Kuslap ütles, et külmkamber valmis PRIA toetusega ja oli möödapääsmatult vajalik, sest ettevõtte tootmismaht on suurenenud ja lõviosa ehk 90 protsenti toodangust läheb eksporti.

“Külmkambriga laienevad meie toorme säilitamistingimused, rümbatootmise maht suureneb, jahihooajal saame rohkem ulukeid sisse võtta,” loetles Kuslap arenguks tarvilikke muutusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles