Metsakülas kõmmutavad Saku mehed

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vändra vallavolinikud nõustusid Harjumaal Saku alevikus registreeritud mittetulundusühingu taotlusega kasutada Vändra mail ajutist laskepaika.

Vaba aja veetmise ja huvialade arendamise MTÜ Long Range Shooting pöördus veebruaris Vändra vallamajja taotlusega väljastada neile kirjalik nõusolek ajutise laskepaiga rajamiseks riigimetsa maadele Suursoo turbaväljale, mis aadressi järgi asub Metsakülas. Samasuguse taotluse esitas MTÜ aastapäevad tagasi ja sai vallavolinikelt nõusoleku kasutada kõnealust laskepaika 2016. aasta lõpuni.

RMK Vändra metskonna metsaülem Jaan Kägu lubas kinnistut kasutada laskepaigana tingimusel, et enne treeningut veendutakse võimalike juhuslike inimeste ja nende tegevuse ohutuses. Lähimad hooned jäävad laskealast pea nelja kilomeetri kaugusele, kasutatavate relvade laskeulatus on ligemale kilomeeter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles