"Teeme ära!" talgupäevale on Pärnumaalt kirja pandud 45 talgud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai alguses toimuvale "Teeme ära!" talgupäevale pandi Pärnumaal esimese kahe registreerimise nädalaga kirja 45 ettevõtmist. Foto on illustreeriv.
Mai alguses toimuvale "Teeme ära!" talgupäevale pandi Pärnumaal esimese kahe registreerimise nädalaga kirja 45 ettevõtmist. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Mai alguses toimuvale "Teeme ära!" talgupäevale pandi Pärnumaal esimese kahe registreerimise nädalaga kirja 45 ettevõtmist.

Talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüür ütles, et talgute kirjapanek algas 15. märtsil ja jätkub hoogsalt. Kogu Eestis on mai alguseks registreeritud 590 ühisalgatust. Mullu oli märtsi lõpuks talguid kirjas 500 ja 2015. aastal 344.

"Rõõm on näha, et juba lisandub talguid, kus panustatakse kogukonna turvalisuse heaks, kas siis vabatahtlike päästjate või teiste aktiivsete eestimaalaste eestvõttel," sõnas Tüür. "Ühe uuendusena jõuabki tänavu igasse talgupaika kodukandi ohtude hindamise abivahend, mille abil muude talgutööde kõrval saab planeerida, kuidas loodusõnnetusteks, näiteks üleujutuseks, tormiga kaasnevaks elektrikatkestuseks paremini valmis olla."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles