Igor Triškin võitis Ekspromptiga hõbeda

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistkond Ekspromt.
Võistkond Ekspromt. Foto: Eesti turniiribridžiliit

Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel turniiribridžis võitis ainsa pärnakana medali Eksprompti ridades mänginud Igor Triškin, 17 aastat järjest medalile jõudnud Pärnu-Tartu-Tallinna võistkond Druva jäi seekord esimesena poodiumilt välja.

Triškin koos Marko Tenni, Aarne Rummeli, Ivar Kalma, Tiit Laanemäe ja Kauko Koistineniga saavutas kolmeetapilisel mõõduvõtul 236,14 punktiga teise koha.

Võistkondlikud meistrivõistlused võitis 254,05 punktiga Tallinna-Riia-Tartu-Saaremaa tiim Starmen koosseisus Vilmar Vahe, Jelena Alfejeva, Aland Suba ja Tanel Kõivupuu.

Kolmas koht läks 223,12 punkti kogunud Rakverele, mille koosseisu kuulusid Vesa Leskelä, Lasse Utter, Kirsi Virtanen, Jaak Strandberg, Ants Olev, Mart Maastik ja Hannes Linnamägi.

Pärnu bridžiklubi esindaja Olavi Oja võistkond Druva, kuhu kuulusid veel Jaanus Maripuu, Sven Sester, Vassili Levenko, Leo Luks ja Lauri Naber, oli 220,56 punktiga neljas, jäädes 17 aasta järel esimest korda medalita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles