Miniteatrite päeval osales üle 200 lapse

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige pisemad teatripäevast osavõtjad tulid Ülejõe lasteaiast ja esitasid Pille Perneri lavastatud näidendi “Jussikese seitse sõpra”.
Kõige pisemad teatripäevast osavõtjad tulid Ülejõe lasteaiast ja esitasid Pille Perneri lavastatud näidendi “Jussikese seitse sõpra”. Foto: Urmas Luik

Üleeile peeti Nooruse majas 17. miniteatrite päeva, mille raames Pärnu koolid esinesid lühinäidenditega. Üritusel osales 12 truppi. Välja anti kaks maskikujulist rändauhinda.

Keskastmes (5.–9. klass) läks auhind Pärnu Tammsaare koolile ja nende näidendile “Juku ja teised”. Tüki lavastas Roza Fell. Nooremas vanusegrupis (1.–4. klass) läks rändauhind Ülejõe põhikoolile Maret Hansalu lavastatud näidendi “Ühel koolipäeval” eest. Üritusest võttis osa Pärnu Ülejõe lasteaedki, mis esitas näidendi Pille Perneri lavastatud “Jussikese seitse sõpra”.

Näidendite vahepeal esinesid tantsutüdrukud huvikoolist Shart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles