Poolteistsada talgut ootab abikäsi

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgulised koristasid läinud suvel põlenud Tori hobusekasvanduse talli ja selle ümbruse suuremast risust juba aprillis, kuid Urmas Simsonile igapäevast tööd jagub ning mai keskel tuleb ilmselt veel üks suurem talgupäev.
Talgulised koristasid läinud suvel põlenud Tori hobusekasvanduse talli ja selle ümbruse suuremast risust juba aprillis, kuid Urmas Simsonile igapäevast tööd jagub ning mai keskel tuleb ilmselt veel üks suurem talgupäev. Foto: Mailiis Ollino

Eilse seisuga oli talgupäevale “Teeme ära!” veebis Pärnumaal registreeritud 155 talgut, millest valdav osa toimub üleriigilisel talgupäeval, 6. mail. Luurel käinud talgujuhid teavad juba, et prügi jagub.

Nagu mullugi panevad Pärnu korrastamisel käed külge suvepealinnas peatuvad soomlased. Talgujuht Anne-Ruth Laine rääkis, et tänavu on ingerisoomlaste selts avaldanud soovi liituda. “Eelmine aasta, kui osales ainult Soome selts, oli meid 20, aga kuna ingerlased tulevad juurde, registreerisin 30 inimest,” sõnas ta.

Põhjanaabrid asuvad korrastama sama kohta Pärnu jõe kaldal pump track’i lähedal, kust mullu veeti ära mitu järelkärutäit prügi. “Kui me eelmisel aastal käisime, oli selgelt näha, et keegi polnud seal koristanud,” meenutas Laine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles