Audru tüdruk annetas juuksed haigetele lastele parukaiks

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra ei kahetse, et otsustas juuksed maha lõigata, vaid tal on hea meel, et sai sel viisil kedagi aidata.
Sandra ei kahetse, et otsustas juuksed maha lõigata, vaid tal on hea meel, et sai sel viisil kedagi aidata. Foto: Mailiis Ollino

Pärast seda, kui 12aastane Sandra oli näinud saadet tüdrukust, kes haiguse tõttu juuksed kaotanud oli, teadis ta kohe, et annetab enda pikad kiharad sama probleemiga silmitsi seisvatele lastele parukate valmistamiseks.

Mullu septembris juhtus Audrust pärit Sandra Põldman televiisorist nägema Evelin Ilvese jutusaadet kaheksa-aastasest alopeetsiat põdevast Sara Sofiast, kes haiguse tõttu oli kaotanud juuksed, kulmud ja ripsmed. Lugu läks Sandrale väga hinge, mispeale ta otsustas juba samal päeval annetada juuksed, mida ta kooliminekust saati kasvatanud oli.

Sandra emale Hälis Alasoole tuli tütre soov positiivse üllatusena ja ta asus internetist otsima, kuidas juuste annetamine käib. Täpse info juuste äraandmise kohta leidis ta veebilehelt Sinu Juuksed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles