Noored meistrid tõid võistluselt koju 12 medalit

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval ja reedel selgusid kutsehariduse suursündmusel Eesti parimad noored meistrid. Pärnakad võitsid kutsemeistrivõistlustel 12 medalit 11 erialal. Neist 11 läks Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) õpilastele ja üks Pärnu Saksa tehnoloogia kooli õppurile.

Kahepäevasel noore meistri võistlusel osales ligemale 400 riigi parimat kutseõppurit 31 erialalt. Üritust külastas hinnanguliselt 10 000 inimest.

Restoraniteenindajate arvestuses kuldmedali võitnud PKHK õpilasele Krete-Kristin Arustele pole siiani kohale jõudnud, et just tema võitis. “Eelmisel aastal jäin ma veel neljandaks, olen esikohast täiesti hämmelduses,” kommenteeris äsjane kuldmedalivõitja. Restoraniteenindaja sõnutsi läks ta seekord võistlusest rõõmu tundma. “Kui ma eelmisel aastal närveerisin, siis see aasta nautisin. Mullu olin ülesandeid täites nii pabinas, aga seekord teadsin juba paremini, mis toimuma hakkab, ja võtsin asja vabalt. Mulle oli see rohkem tore üritus kui võistlus,” kõneles Aruste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles