Rasmus Tilk on nüüd Eesti parim 12aastane laulupoiss

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Tilk esitas sama laulu mis Sügisululgi: Piret Rips-Laulu ja Leelo Tungla “On soola, on valgust”.
Rasmus Tilk esitas sama laulu mis Sügisululgi: Piret Rips-Laulu ja Leelo Tungla “On soola, on valgust”. Foto: Madis Sinivee

Rasmus Tilk võib end üleeilsest tutvustada kui Eesti parimat poistelaulu solisti 12aastaste ja vanemate poiste hulgas, kel pole veel häälemurret olnud.

Eelvoorudest pääses selles vanuserühmas Eesti meestelaulu seltsi (EMLS) üleriigilisele solistide võistulaulmise lõppkontserdile rahvusraamatukogu suurde saali orkestri saatel esinema seitse noormeest, kellest üks valiti laureaadiks. Pärnakatest jõudsid omas vanuseklassis finalistide sekka veel Toomas Volli õpilased Tauno Tamm ja Hans-Martti Mägar.

Peale auhinnaks saadud jalgratta avaneb Rasmusel nüüd võimalus laulda pühapäeval ühes ülejäänud laureaatidega Estonia kontserdisaalis emadepäeva kontserdil, millest ETV teeb otseülekande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles