Motopoisid teenisid Kuimetsa krossil kaks auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi tulevikulootus Joosep Pärn kihutas Kuimetsa rajal teise auhinna vääriliselt.
Pärnu motoklubi tulevikulootus Joosep Pärn kihutas Kuimetsa rajal teise auhinna vääriliselt. Foto: Hanna Mägi

Motokrossi Eesti noortesarja teisel etapil Raplamaal Kuimetsa rajal startis 90 sõitjat Eestist, Lätist, Soomest ja Venemaalt ning paremus selgitati kuues arvestuses.

65 ccm masinaklassis kihutas teise auhinna vääriliselt Pärnu motoklubi tulevikulootus Joosep Pärn. Esimeses sõidus suutis hästi startinud pärnakas hoida liidripositsiooni viis ringi, siis pääses temast mööda lõunanaaber Janis Kubulins, kes edestas finišis meie poissi kümne sekundiga. Kolmandana lõpetas sõidu Richard Paat (AYR Racing Team).

Teises sõidus läks Kubulins konkurentidel kohe eest, teisena lõpetas taas Pärn ja kolmanda koha sai Kennert Nurja (AYR Racing team).

Quadracer 100 klassis võitis avasõidu Pärnu motoklubi poiss Tanel Põdra, teiseks tuli Mihkel Salujõe (HRC Eesti Racing Team) ja kolmandana sai finišilipu Rasmus Sõna. Kordussõidus pani oma paremuse maksma Salujõe, Põdrale kuulus teine ja Sõnale kolmas koht. Samas järjestuses kutsuti noormehed pjedestaalile.

Eesti noorte motomeeste karikasarja järgmine etapp sõidetakse 27. mail Järva-Jaani krossirajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles