Täiskasvanute gümnaasiumis kohtusid õppijate saadikud

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu täiskasvanute gümnaasium. Foto on illustreeriv.
Pärnu täiskasvanute gümnaasium. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna toimus Pärnu täiskasvanute gümnaasiumis Euroopa sotsiaalfondi projekti "Täiskasvanuhariduse edendamine ja õppimisvõimaluste avardamine" raames täiskasvanud õppijate saadikute seminar.

Õppijate saadikud on täiskasvanute gümnaasiumides teadmsi omandavad knoored, kes on võtnud oma missiooniks kaasõpilasi toetada ja innustada.

Fookuses oli, kuidas tunda end õpilassaadikuna hästi, saavutada parimaid tulemusi ja kuidas oma mõtted teistele arusaadavaks teha. Mõtteid jagas ja andis soovitusi Jaana Liigand koolitusfirmast Arikano.

Tartu täiskasvanute gümnaasiumi direktor Marika Kaasik juhtis töötuba "Koolide ja õppijate saadikute kogemused, kuidas tagada alustatu järjepidevus, kuidas leida kaasamõtlejaid?".

Õppijate saadikute liikumise eestvedaja ANDRASe esindaja Anneli Peetso andis ülevaate tehtust ja plaanitavast.

Pärnu täiskasvanute gümnaasiumis õppijate saadik Signe Tohv tegi kokkuvõtte Riias toimunud täiskasvanute gümnaasiumide seminarist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles