Motopoiss Joosep Pärn kukkus EMil rängalt

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11aastane Joosep Pärn pidi teise sõidu kukkumise tõttu katki jätma.
11aastane Joosep Pärn pidi teise sõidu kukkumise tõttu katki jätma. Foto: Erakogu

Juunioride motokrossi Euroopa meistrivõistluste kirderegiooni teisel etapil Moskva külje all Veljaminovo rajal pidi 65 ccm masinaklassi avasõidu teisena lõpetanud 11aastane Joosep Pärn teise sõidu kukkumise tõttu katki jätma. 

EMi esimesel etapil neljanda koha punktid kogunud pärnakas pidi Venemaal leppima kahe sõidu kokkuvõttes kümnenda tulemusega.Veljaminovo krossi võitis Semen Rybakov Venemaalt kaasmaalase Ilya Khabirovi ja lätlase Kirils Maslovsi ees. Eesti parimana sai Richard Paat viienda koha.

"Rada oli väga äge: tohutud tõusud ja laskumised, aga paraku seda ei hooldatud kogu nädalavahetuse jooksul," rääkis Venemaa võidusõidul Eesti krossipoisse juhendanud Ragnar Paat. "See tegi eriti 65 klassi poistele tingimused väga raskeks ja ohtlikuks. Just selles klassis oli palju kukkumisi ja vigastusi, neist enamik ühel kohal, Munamäe sööstlaskumisnõlvaga sarnasel järsul laskumisel. Samas kohas kukkus teises sõidus rängalt Joosep Pärngi, kes vigastas lõuga nii, et seda tuli õmmelda."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles