Käes on aeg esitada Jakobsoni-väärilisi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saabuvale suvele vaatamata tuleb mõelda, kes väärivad Pärnumaal tunnustamist ärkamisaja suurkuju Carl Robert Jakobsoni nimelise stipendiumiga, vabas vormid esildised peavad jõudma Kurgja talumuuseumi 17. juuliks.

Pärnumaa populaarseima põllumehe ja haridus- ja kultuuritegelase kõrval selgub Pärnu Postimehe eripreemiaga tunnustatud noor ettevõtja kui maaelu edendaja.

Jakobsoni konkursi žürii liige Monika Jõemaa märkis, et esildisse tuleb kindlasti kirjutada kandidaadi eluloolised andmed ja põhjendus, miks just tema väärib 29. korda antavat tunnustust. Juhendile tuginedes võivad taotlusi esitada töökollektiivid, põllumeeste ja haridus- ja kultuuritegelaste ühendused, kohalikud omavalitsused, külaseltsid, seltsingud, vabaühendused, liikumised. Esildis esitaja kontaktandmetega tuleb läkitada Kurgja talumuuseumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles