Jääb kauaks meelde mul see odratang

Ille Rohtlaan
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ago Andersoni koomikutalent võtab Maie rollis täistuure. Meelis Rämmeld on Erastu Ennu rollis kui küürus ja hiiliv metsloom.
Ago Andersoni koomikutalent võtab Maie rollis täistuure. Meelis Rämmeld on Erastu Ennu rollis kui küürus ja hiiliv metsloom. Foto: Gabriela Liivamägi

Endla suvelavastus “Säärane mulk ehk Sada vakka tangusoola” on pööraselt lõbus ja värvikas teatritükk ning seda oma looja Lydia Koidula vaimu heakskiidul. Esietendusel hoidis kaitsvat kätt näitemängu kohal taevataat või Taara ise – päevane laussadu vaibus kümmekond minutit enne etenduse algust ega kostitanudki publikut enam.

Koidula muuseumi romantiline aed on saanud oma tiigikese kohale sinna igati sobituva suvelava, mille ees on vaatajatele parasjagu mugavad istumispaigad ja õunapuude all sopikesed nii maitsvate näkside-jookide mekutamise kui piibumeeste tarvis.

Mai lõpus külvati aias vana vundamendi sisse oder. Selle pisikese odrapõllu saak lõigatakse viimase etenduse paiku – nii lubab selgitav viit põllulapi kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles