Kampaaniatingimused

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Postimehe suvekampaania reeglid.

1. Üldsätted 

1.1. AS Eesti Meedia (edaspidi: Pärnu Postimees) uute tellijate kampaania (edaspidi: Kampaania) algab 18.07.2017 ja kestab kuni 27.07.2017 (edaspidi: Periood). Kampaania kujul on tegemist Eesti Vabariigis toimuva tarbijamänguga. 

1.2. Kampaaniat korraldab AS Eesti Meedia, asukoht Maakri 23a, 10145 Tallinn, registrikood 10472757, e-post: kampaania@parnupostimees.ee; telefon:+ 372 6662 181 (edaspidi: Korraldaja). Toodud kontaktidelt on võimalik saada ka lisainformatsiooni Kampaania kohta.

1.3. Kampaania korra on Kampaania Korraldaja kehtestanud käesolevates tingimustes. 

2. Kampaanias osalemine 

2.1. Kampaanias saavad osaleda kõik isikud, kel puudub hetkel kehtiv Pärnu Postimehe väljaande tellimus.

2.2. Kampaanias osalemiseks peab osaleja vormistama Pärnu Postimehe väljaande poolaastatellimuse ja tasuma selle vahemikus 18-27.07.2017 ning saatma aadressile kampaania@parnupostimees.ee enda ees- ja perekonnanime koos lehetellimuse vormistamise kuupäevaga.

3. Auhind ja auhinna tingimused 

3.1. Korraldaja annab sajale esimesele Pärnu Postimehe väljaande poolaastatellimuse vormistajale Weekend Festivali 1-päeva pääsme üritusele vabalt valitud päevale vahemikus 3-5.08.2017.

3.2. Kõigi võitjatega võetakse personaalselt e-posti teel ühendust hiljemalt 29. juuli (punktis 2.2. toodud kontaktidel) ajavahemikus kell 9.00 kuni 17.00 ning lepitakse kokku auhinna kättesaamine ja üleandmine. Võitjad avalikustatakse Pärnu Postimehe paberlehes 29. juuli 2017.

3.3. Auhinna kättesaamisega seotud kulutusi võitjale ei kompenseerita. Võitu ei asendata ega hüvitata võitjale auhinna maksumust rahas. 

3.4. Juhul, kui Korraldajal ei õnnestu võitjaga punktis 2.2. toodud kontaktidel ühendust saada 31. juulil hiljemalt kella 17.00-ks, siis on Korraldajal õigus jätta talle võit üle andmata. 

4. Muud tingimused 

4.1. Kampaanias osalejate poolt käesolevate tingimuste eiramise või Pärnu Postimehele enda kohta valede või ebatäpsete andmete esitamise korral, samuti muude ebaõnnestumiste korral, mis ei ole tingitud Pärnu Postimehe süüst, ei vastuta Pärnu Postimees Kampaanias osalemise või auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest. 

4.2. Osaleja kinnitab Pärnu Postimehele enda kohta esitatud andmete õigsust, tema vastavust Pärnu Postimehele poolt Kampaania kehtestatud reeglitele, tema soovi osaleda Kampaanias. 

4.3. Vääramatu jõu (force majore) asjaolude ilmnemisel on Pärnu Postimehel ühepoolne õigus katkestada Kampaania ja jätta auhind välja andmata, teatades sellest koheselt Kampaanias osalejatele parnu.postimees.ee lehel. 

4.4. Kõik Kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigi seadusandlusele. 

4.5. Kõik pretensioonid seoses kampaania korraldamise ja/või läbiviimisega tuleb saata kirjalikult märgusõnaga „Weekend Festival“ hiljemalt 29.07.2017 käesolevates tingimustes toodud kontaktidele. Pärnu Postimees  lahendab pretensioonid hiljemalt 30 kalendripäeva jooksul pretensiooni laekumisest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles