Jagor teenis MMi pääsme

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel Tallinnas Kadrioru staadionil Eesti meistrivõistlustel 400 meetrit tõkkeid 49,38ga läbinud pärnakas Jaak-Heinrich Jagor, kellel jäi MMi normatiivist kõigest kolm sajandikku puudu, pääseb siiski Londonisse maailmameistrivõistlustele, kuna maailmas ei leidu küllalt normitäitjaid.

"Eks vahetult pärast Kadriorus finišeerimist ja tabloolt aega nähes olnud küll selline tunne, justkui oleks kogu aasta treeningud maha visatud. Karjusin: "Aaahh, miks?"" avaldas Jagor oma võistlusjärgseid emotsioone.

Enne Eesti meistrivõistlusi teadis Jagor, et võib Londonisse pääseda normatiivi täitmatagi, kuid eesmärk oli siiski vajalik tulemus ära joosta. "Teadsin enne eestikaid, mis seisus olen. Eeldasin, et Soomes joostud 49,44ga ma tõenäoliselt Londonisse ei pääse. Pühapäev oli viimane päev normatiivi täita. Eks maailmas ole palju sportlasi, kes seda jahtisid, aga tuli välja, et keegi sel pühapäeval ülesannete kõrgusel ei suutnud olla, ent mina suutsin," rääkis Jagor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles