Pärnu Sadama treeningutel müttab 15 pallurit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel hooajal BC Kalev/Cramo eest harva platsile saanud Timo Eichfussist saab tänavu Pärnu meeskonna liider.
Eelmisel hooajal BC Kalev/Cramo eest harva platsile saanud Timo Eichfussist saab tänavu Pärnu meeskonna liider. Foto: Jaanus Lensment/Postimees/Scanpix

Uus korvpallihooaeg on kiviviske kaugusel ja praegu käib meistriliiga satsidel usin meeskondade komplekteerimine. Nii ka Pärnus.

Praegu valab trennides higi saalitäis sportlasi ja seda hirmu, kas mängudeks ikka 12 meest kokku saadakse, ei tunta. Pärnu Sadama korvpallimeeskonna juhi Johan Kärbi kinnitusel osales eilsel treeningul 15 korvpallurit, sealhulgas noored. “7. augustist jääb osa noori meeskonnast kõrvale ja jätkame tugevamatega,” täpsustas ta.

Suure tõenäosusega jäetakse satsi kolm kuni viis noort olenevalt sellest, kui palju mehi õnnestub tiimi juurde hankida. Tuleval hooajal jätkavad vanadest olijatest Mihkel Kirves, Saimon Sutt, Karl-Martin Kask, Rannar Raap ja Tormi Niits. Sinna lisanduvad täiendused Timo Eichfuss ja Sten Saaremäel. “Timo liitub meiega siis, kui Tiit Sokk ta koondise juurest vabaks laseb. Ta peab praegu seal varumees olema, juhul kui kellegagi midagi juhtub,” selgitas Kärp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles