Maarjakodu saab katusevõla makstud

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarjakodu juhatajat üllatas suur summa, mille lõviklubid neile annetasid.
Maarjakodu juhatajat üllatas suur summa, mille lõviklubid neile annetasid. Foto: Erakogu

Pärnu Maarjakodu juhataja Eva Grigor ahmis üllatusest õhku, kui lõviklubide esindajad eile õhtul talle sümboolse tšeki 4775 euroga üle andsid. Grigor teadis lõvide plaanist vaimupuudega noorte kodu katuseparandust toetada, kuid ei osanud arvata, et summa nii suureks kujuneb.

Kui nädala algul oli katusefondist puudu veel ligemale kuus ja pool tuhat eurot, siis eilne kingitus kahandas võla töid teinud REV Ehitusele üsna väikeseks. Nimelt andis ehitusfirma intellektipuudega noorte täiskasvanute kodule võimaluse tasuda katuse eest jaokaupa ja kogu summa tuleb üle kanda oktoobri lõpuks.

Aprillis alustatud ja augustis valminud uue katuse lõpphinnaks kujunes 20 859,60 eurot. Tööde käigus pandi uus katuseplekk koos vihmaveerennide, redelite ja lumetõketega; soojustati katus; alates teise koruse laest ehitati uus korsten; projekteeriti ja paigaldati maandus ning vahetati Karja tänava poolse vintskapi välisvooder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles