Juristid annavad Pärnus tasuta nõu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti juristide liidu ja Avatud Eesti fondi heategevuslikus õigusabiprojektis Õigusring osalevad juristid annavad järgmise nädala neljapäeval, 19. jaanuaril keskpäevast alates Pärnu maavalitsuse kolmanda korruse saalis tasuta juriidilist nõu vähemkindlustatud inimestele.

Üritusele oodatakse kõiki abivajajaid.

Õigusalast nõu jagatakse nii eesti kui vene keeles.

„Üldsusele on jäetud mulje, et õigusabi on rikaste ja väga rikaste pärusmaa ning tavainimesele jääb see kättesaamatuks. Tahame anda riigile signaali, et muutused on hädavajalikud. Meie projekti võib ka protestiks pidada,“ ütles Eesti juristide liidu direktor Krista Paal.

Paali sõnade kohaselt on seni toimunud Õigusringi üritused näidanud, et inimeste vajadus õigusabi järele on suur ja tagasiside on olnud ainult positiivne.

Õigusringi kuuluvad notar, täitur, pankrotihaldur, võlanõustaja, perekonnaseaduse spetsialist, endine kohtunik, korteriühistute teemavaldkonna spetsialist, kohaliku omavalitsuse jurist ja tööõiguse spetsialist, kes ühel ajal ja ühes kohas annavad abivajajatele tasuta õigusabi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles