Orienteerujad pjedestaalil

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tavaraja orienteerumise Eesti meistrivõistlustel Põlvamaal Koorastes teenisid Pärnumaa OK Westi sportlased kulla, hõbeda ja kaks pronksi.

M40 klassis võidutses Raivo Reiman ja kolmandaks tuli Ville Vinkel. M65 arvestuses tõusis teisele pjedestaaliastmele Rafael Gordon ning M75 klassis võitis Heino Peeterson pronksikarva medali.

Oma vanuseklassis tulid neljandaks Veiko Vinkel ja Enn Aedna, viienda koha sai Ragne Reiman ning kuuendana lõpetasid Siiri Rist ja Heidi Sild. Kuuenda koha vääriliselt võistles Koorastes Tomi-Andre Piirmets.

Esimese kümne hulka jõudsid meie sportlastest veel Märten Henrik Pais, Olavi Loo, Sulev Tuude, Jüri Leesmäe, Karl Valgepea, Kristin Viikmaa, Marie Anna Blehner, Kristiina Vinkel, Anne-Ly Viikmaa ja Marika Pilt.

Teateorienteerumises sai OK Westi tiim Raivo Reiman, Olavi Loo ja Ville Vinkel M21 klassis kuuenda tulemuse ning meie naiskond Katrin Vinkel, Siiri Rist ja Merike Haugas oli kümnes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles