Mõttekoda vääristab täiskasvanuharidust

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

ETKA Andras korraldab täna Pärnu kutsehariduskeskuses mõttekoja "Kuidas teha täiskasvanuharidus enam nähtavaks ja kättesaadavamaks?".

Mõttekojas arutatakse, kas meie maakonnas on piisavalt täiskasvanute õppimisvõimalusi ja  kas koolitajad on nähtavad. Kas koolitajate koostöö parandamine aitaks täiskasvanuid senisest rohkem õppima? Mõeldakse ka selle üle, kuidas annaks ühendada riikliku, era- ja kolmanda sektori panust täiskasvanuõppe propageerimisel ja edendamisel.

Täiskasvanud õppija nädala raames tunnustatakse täna pärastlõunal Pärnumaa aasta õppijat  Jarmo Kaske ja aasta koolitajat Erna Grossi.

Premeeritakse täiskasvanud õppija nädala fotokonkursi võitjaid. Need on esimese koha võitnud ja rahvalemmikuks saanud Janne Pihu, teisele kohale tulnud Värdi Soomann ja kolmanda koha pälvinud Sergei Tšekmarjov.

Muusikaprogrammiga esineb Pärnu muusikakooli akordioniduo.

Üle-eestiline täiskasvanud õppija nädal kestab 12.-19. oktoobrini ja on arvult juba 15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles