Sütevaka õpilased korraldavad keskkonnakuud

, abiturient
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnakuu algas Sütevakas temaatilise mälumänguga.
Keskkonnakuu algas Sütevakas temaatilise mälumänguga. Foto: Erakogu

Oktoober on Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis keskkonnakuu, mille raames toimub mitmesuguseid sündmusi, nagu mälumäng, avalikud loengud, filmiõhtu ja konkursid.

Kuu avaürituseks oli keskkonnateemaline mälumäng. Sütevakalased osalevad oktoobris TV 3 keskkonnateemalise mälumängusarja „Loodustark“ salvestuselgi.

Homme esineb Sütevakas kirjanik ja kirjastaja Epp Petrone loenguga "Keskkonnasõbralikud valikud". Järgmisena on koolis külas Liis Luik, kes räägib ökokogukondadest, ja Reet Aus, kes tutvustab rõivatööstuse telgitaguseid.

Kuu viimasel päeval võib kooli saalis vaadata eelmise aasta Eesti parimat dokumentaalfilmi "Uus maailm", millele järgneb kohtumine filmi tegijate Jaan Tootseni ja Jaak Kilmiga.

Peale selle toimub klassidevaheline vanapaberikastide võistlus ja keskkonnasõbralike ideede kogumise võistlus. Koolis on üleval õpilaste tehtud temaatilised plakatid.

Ürituse idee autorid ja korraldajad on õpilased, kes kirjutasid eduka projekti Avatud Eesti fondi noortefondi. Nii loengutele kui filmiõhtule on oodatud kõik huvilised. Täpsem info

ürituse Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles