Pärnus algab kultuuriteemaline mälumängusari

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Känd paneb Pärnus käima Gulliveri kultuuriteemalise mälumängusarja.
Jaak Känd paneb Pärnus käima Gulliveri kultuuriteemalise mälumängusarja. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Uuel nädalal algab Pärnus Endla teatrikohvikus "Gulliveri" kultuurimängude sari, mis hakkab toimuma iga kuu kolmandal teisipäeval.

„Kultuur on habras, teda tuleb hoida ja kaitsta ning ikka ja jälle mäletada, sest ilma kultuurita puruneb inimene ise kildudeks. Seepärast üritakski käivitada uue mälumängusarja. Ma näeksin hää meelega sellel mängul õpetajaid, kultuuritöötajaid, linnaametnikke, ajakirjanikke, teatriinimesi ja kõiki neid, kes valutavad meie kultuuri pärast südant. Et mängu käigus ja selle ümber tekiks klubiline õhkkond, vestlusring, kus saaks Pärnu kultuurivankri veeremisele kaasa mõelda ja aidata,“ rääkis uue mälumängusarja korraldaja Jaak Känd.

Kännu sõnutsi on pooled kultuuriteemalise mälumängusarja küsimusted viimase kuu kultuurisündmustest ja tähtpäevalistest Pärnus, Eestis ja maailmas. Teises pooles esitatakse kultuurimälu küsimusi.

Mängu juhib ja veab Jaak Känd (Gulliver), VIP-külalisena osaleb ja esitab VIP-küsimusi Jaan Allik.

Esimene mäng toimub teisipäeval, 16. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles