2014. aasta laulu- ja tantsupeole registreerumiseks on veel nädal

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupidu.
Laulupidu. Foto: Ants Liigus

Eestis tegutsevad kollektiivid saavad registreerida 2014. aastal toimuvale laulu- ja tantsupeole laupäeva, 20. oktoobrini.

Registreerimiseks on vaja kollektiivi ühel esindajal täita internetis aadressil register.laulupidu.ee oma kollektiivi nimel taotlus. Hilisem andmete täiendamine on võimalik, kuid seda vaid end kirja pannud osalejatel.

“Registreerimine on siiani kulgenud ladusalt, sest enamasti on elektrooniline register kollektiividele juba tuttav,” ütles Laulu- ja Tantsupeo sihtasutuse juhataja Aet Maatee. “Samas palun kõigil oma kollektiivi juhtidele meelde tuletada, et registreerimist ei jäetaks viimasele minutile – see võib tekitada tehnilisi probleeme ja siis läheb kindlasti rohkem aega, kui peaksite vajama abi või soovite midagi küsida.”

Väliskollektiivide ja Välis-Eesti kollektiivide registreerimine algab novembris.

24. laulu- ja 19. tantsupidu “Aja puudutus. Puudutuse aeg” toimub Tallinnas 2014. aasta 4.–6. juulil. Tantsupeo pealavastaja on Maido Saar, muusikajuht Toomas Lunge ning tantsupeo ideekavandi ja loo autor Sten Weidebaum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles