Kadrijooksul võistles 226 spordisõpra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Pihelgas.
Birgit Pihelgas. Foto: PP

Pärnumaa pikima traditsiooniga jooksuvõistlusel, juba 40. korda toimunud Kadrijooksul selgus paremus 19 arvestuses.

Kolme kilomeetri distantsil võidutses meeste konkurentsis Roman Fosti, talle järgnesid Jan Õiglane ja Andres Lelov ning juunioride esikolmikusse kuulusid Taavi Tammik, Risto Laanemets ja Ranno Tasane.

Noormeeste parim oli Robertas Požela, teiseks tuli Joosep Karlson ja kolmanda auhinna sai Romet Sutt. Vanemate poiste pjedestaali hõivasid Siim-Sander Pihu, Vahur Mäe ja Roman Morozov ning nooremate poiste jooksus võidutses Uku Kõrre, kelle kannul jõudsid lõpujoonele Sander Salusoo ja Kenneth Koort.

Nooremate veteranide arvestuses oli Priit Talu esimene, Tiit Palu teine ja Neeme Teearu kolmas. Vanemate veteranide seas pani end maksma Arnold Laasu, teise autasu vääriliselt jooksis Meelis Kukk ja kolmas oli Arnold Schmidt.

1000 meetri jooksus selgitati paremus kolmes poiste vanuseklassis. Kuni 11aastaste seas võidutses Simo Teearu, järgnesid Mikk Saarse ja Jakob Jääger. Kaks aastat nooremate mehepoegade arvestuses olid kolm kiiremat Raimond Uibo, Päär Suursild ja Andry Harjakas ning 2005. aastal sündinute pjedestaalile astusid Kaarup Kask, Virgo Mitt ja Riko Mattias Pelisaar.

Naiste esikoha sai Kristi Kiirats, teine oli Dagmar Pärn ja kolmas Liisbet Puust, veteranide esikolmikusse kuulusid Anu Taveter, Marge Nõmm ja Kadi Kalvet. Juunioride esimese auhinna pälvis Lisett Luts, talle järgnesid Kaidi Keir Kukk ja Mari Kodasma.

Neidude jooksus oli kiireim Birgit Pihelgas, teiseks tuli Kairit Paju ja kolmandana lõpetas distantsi Marie-Mädli Kivimäe.

Tüdrukute paremusjärjestus selgus tervelt viies vanuseklassis. 15aastaste kolm paremat olid Triin Kihuoja, Karin Mihklepp ja Anette Baum. 13aastastest võitis Piret Mäe, teiseks tuli Hanna Andla ja kolmas oli Jasmiin Üpraus.

Kuni 11aastaste piigade seas võidutses Ann Marii Kivikas, kelle järel jõudsid finišisse Paula Kübar ja Anett Maria Reinas. Kaks aastat nooremate esimese auhinna viis koju Caylen Raid ja väiksemad karikad said Juuli Kõrre ning Laura Kallas Kõige pisemate tüdrukute seas olid kolm nobedamat Martina Juhansoo, Meribel Born ja Marta Kübar.

Perevõistlusel said esikoha perekond Taveter (5-liikmelised), Teearu (3-liikmelised) ja Kukk (2-liikmelised).

Klubide arvestuses võitis 40. Kadrijooksu SK Jõulu, teiseks tuli SK Altius ja kolmandaks Pärnu tennisekool. Aktiivseim treener oli kergejõustiklasi juhendav Romet Mihkels, kes tõi Niiduparki jooksma 37 õpilast, talle järgnesid suusatreenerid Anu Taveter (23) ja Kadri Madissoo (22).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles