Koolivaheaega sisustavad teemaõhtud ja õpikojad

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Magdaleena gild.
Maarja-Magdaleena gild. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sügisesel koolivaheajal pakutakse õpilastele tegevust filmiõhtutest võrgupidudeni. Maarja-Magdaleena gild kutsub järgmisel nädalal kõiki isetegemisest rõõmu tundma.

Teisipäeval on avatud õmblus- ja klaasikoda, kolmapäeval vaiba- ja nahakoda, neljapäeval klaasi- ja nahakoda ning reedel Ene 7 Asja ja Janne aiakoda. Tulemusena valmivad nahast võtmehoidjad, pilliroomatid, käpiknukud, helkurid ja klaasist esemed.

Gildi 2 Vaasi meisterdamistoas alustatakse teisipäeval puutööga, nädala järgmistel päevadel tehakse soovide puud, taaskasutustehnikas mehikesi ja vineerkaantega märkmikke.

Teisipäevast reedeni on huvilised oodatud avastama uut Pärnu muuseumi, kus toimuvad giiditunnid lastele, temaatilised muuseumitunnid keskaegsetest pitsatitest, bastionidest, rõivastusest, merendusest ja laevadest. Mängitakse keskaegseid lauamänge, õpitubades tehakse roopilli, kraasitakse villa, uuritakse linnakindlustuse säilinud osi bastionide rajal.

Keskraamatukogu lasteosakonnas saavad algklassilapsed 24. ja 25. oktoobril meisterdada pliiatsitopsi ja lehvikut.

Oma programmi valmistab ette lastekohvik Kuumoon: tuleval nädalal korraldatakse seal lauamängude, teaduse, teatri, kummituste ja kokkamise teemapäevi.

Pärnu noorte vabaajakeskus In ootab noori 22. oktoobril lauajalgpalli-, õhuhoki- ja minipiljarditurniiridele ning 23. kuupäeval rokk-bändide karaokele. 24. ja 25. oktoobril näidatakse keskuses filme, 26. ja 27. oktoobril peetakse LAN-võrgupidu.

Uue kunsti muuseumis näidatakse 22.-27. oktoobril kaks korda päevas lastefilme. Programmis on “Pulkson on hädas”, “Kummi-Tarzan” ja “Minu õelapsed üksinda kodus”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles