Õpilasesindustele algas koolivaheaeg laagriga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa koolide õpilasesinduste laager Kilingi-Nõmme gümnaasiumis.
Pärnumaa koolide õpilasesinduste laager Kilingi-Nõmme gümnaasiumis. Foto: Erakogu

Kilingi-Nõmme gümnaasiumis algas koolivaheaeg Pärnumaa õpilasesinduste laagriga, kuhu maakonnakoolide õpilasesinduste liikmed olid tulnud oma teadmisi ja oskusi arendama.

Eesti õpilasesinduste liidu noored tutvustasid laagrilistele võimalusi, kuidas oma koolikaaslasi aktiviseerida, õpilasesinduste jaoks vajalikku dokumentatsiooni ja korraldasid oma sügisese laagri eelfoorumi. Pärnu noorte infopunktist jagasid häid nippe ajaplaneerimisest Kätlin Adamsoo ja stressiga toimetulekust Kristi Kuurme.

Õhtuse vaba aja sisustasid mängude ja tantsudega Kilingi-Nõmme gümnaasiumi noored Kerli Kore ja Triinu Ots. Teiste koolide noortelgi oli võimalus oma oskusi näidata.

Teisel päeval õppisid osalejad Urmo Reitavi juhendamisel projektikirjutamist ning arendasid meeskonnatöö oskusi ja kasvatasid sallivust Eli Suklese ja Ave Altmäe eestvedamisel.

Korraldajana ütlen suure aitäh Pärnumaa omavalitsuste liidule, Saarde vallavalitsusele ja Kilingi-Nõmme gümnaasiumile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles