Arendaja alustab Pärnu Keskuse laienduse hanget

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Keskuse ärikeskuse osa omanik, Tartu Lõunakeskusega seotud ettevõte PK Arendus OÜ plaanib sel nädalal käivitada hanke keskuse juurdeehituse rajaja leidmiseks.

PK Arenduse juhatuse liige Jaan Lott ütles, et hankega läheb aega vähemalt kuu, laienduse ehitustöid soovib firma alustada sel aastal.

Kõik vajalikud load ja kooskõlastused ei ole Loti teatel paigas. Ta märkis, et veel ei ole ettevõttel keskuse juurdeehituse ehitusluba, muinsuskaitse on küll oma loa andnud, kuid oodatakse päästeameti kooskõlastust.

“Projekt on kaante vahel, kinoga on leping sõlmitud,” lausus Lott.

Pärnu Keskuse juurdeehitusse kavandatava kino operaatoriks tuleb Lotti sõnade kohaselt Silverscreen Cinemase kaubamärgi all tegutsev New Europe Cinemas, mis on seni tegutsenud Lätis.

Lott rääkis, et keskusesse tuleb kolme saaliga kobarkino. “Midagi sellist, nagu meil on Narvas Astri keskuses.”

Juurdeehituse rajamise maksumuse kohta märkis Lott endiselt, et seda saab öelda pärast ehitushanke toimumist. “Võib juhtuda, et saame nii kõrged hinnad, et ei saagi tegema hakata.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles