Pärnakad andsid valitsevale meistrile korraliku lahingu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Pärnu meeskond tegi Eesti valitseva meistri vastu Balti liigas südi partii.
KK Pärnu meeskond tegi Eesti valitseva meistri vastu Balti liigas südi partii. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond jäi Balti liiga turniiril tasavägises mängus alla Eesti valitsevale meistrile BC Kalev/Cramole 70:80.

Kohtumise esimesel veerandil sai paremini mängu käima kodusaalis mänginud pealinna meeskond, minnes Gregor Arbeti korvidest kiirelt juhtima. Pärnu meeskond ei lasknud end sellest heidutada ja varsti oli skoor tasakaalustunud. Avaveerandaja teises pooles oli aktiivsemaks pooleks omakorda KK Pärnu, mille noored mängijad võitlesid südilt ja juhtisid pisikesele pausile minnes 25:22.

Teisel veerandajal võtsid ka Kalev/Cramo mängijad jalad kõhu alt välja ja poolaja lõppedes oli seis juba Kalev/Cramo kasuks 41:34.

Teine poolaeg jätkus kalevlaste juhtimisel. Pärnu meeskond pani küll jõudsasti vastu, kuid kodumeeskond surus jõuga oma mängutempot peale, juhtides kolmanda veerandi lõppedes 60:48.

Viimasel kümnel minutil läks aga mäng jällegi huvitavaks. KK Pärnu mängijad võitlesid nii, kuidas jaksasid ning vahe hakkas sulama, olles kaks minutit enne kohtumise lõppu vähenenud kuuele punktile. Otsustavatel hetkedel oli Kalev/Cramo siiski kindel ja võitis mängu tulemusega 80:70.

Pärnakate suurimad korvikütid olid Leedust pärit leegionärid Augustas Peciukevicius ja Osvaldas Matulionis 14 punktiga. Eelmisel hooajal Tartus pallinud Rain Raadik ja Kristjan Evart lisasid vastavalt 12 ja 11 punkti.

Kalev/Cramo resultatiivseim oli Gary Wilkinson 15 punktiga. Bamba Fall tegi tosina punkti ja tosina lauapalliga kaksikduubli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles