Repliik: Naljaga pooleks

, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Kuusma.
Hannes Kuusma. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile ilmus Pärnu Postimehe paberlehes ja veebiküljel kokku neli uudist linnapea Mart Viisitammest. Kaks neist olid aprillinali, kaks mitte, kuigi naljad olid kohati usutavamad kui tõsilood.


Esmalt naljadest. Pärnu linnapea ei määranud endale ega abilinnapeadele “tulemusliku töö” eest kopsakat preemiat. Ega see nüüd nii lihtne ka oleks. Selle aprillinalja vastukäiguna saatis linnavalitsus eile pressiteate vormis oma nalja, nagu kavatseks hiljuti “13. kuupalga” välja võtnud linnapea loobuda oma 12. palgast.



Tõsi on aga see, et Pärnu linnapea teenis mullu rohkem kui Tallinna linnapea.



Mul on kahju, et linnavalitsuse pressiesindaja sattus kahe aprillinalja risttule keskmesse, kuid ega Pärnu linnavõimu seisukohti olegi viimasel ajal just kerge esindada. Aga mis nalja puutub, siis võiks linnapea peeglisse vaadata ja järele mõelda, kas mitte tema käitumine selliseid nalju esile ei kutsu. Ja need liialt tõsiseltvõetavaks muudab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles