“Ole kaasas!” toob internetti 100 000 eestimaalast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.olekaasas.ee

Sihtasutus Vaata Maailma, EMT, Elion ja Microlink alustasid inimeste infoühiskonda kaasamise projektiga “Ole kaasas!”, mille käigus jagatakse 100 000 inimesele tasuta arvutiõpetust, soodsaid arvuteid ja internetiühendust.


Maist hakkavad tasuta internetikoolitused toimuma kogu Eestis. Esmajärjekorras korraldatakse “Ole kaasas!” koolitused Narvas, Pärnus, Viljandis ja Tallinnas.



Algõppe kõrval pakutakse tasuta täienduskoolitusi e-teenuste, ID-kaardi ja mobiil-ID kasutamiseks.



Koolituse läbinud saavad osta soodsalt kas uue või kasutatud arvuti ja liituda tavalisest odavama internetiühendusega. Eriprojektina jagatakse abivajajatele tasuta arvuteid.



Eesti Telekomi juhatuse esimehe Valdo Kalmu selgitust mööda on “Ole kaasas!” projekti eesmärk vähendada infokihistumist.



“Eestis on 300 000 inimest, kes ei kasuta internetti ning on sellega ära lõigatud paljust. Neil on oluliselt keerulisem leida infot töö-, koolitus- või õppimisvõimaluste kohta. Samuti kolib üha enam riigi teenuseid ja muid igapäevatoiminguid internetti,” rääkis Kalm.



“Ole kaasas!” alg- ja täienduskoolitustele saab registreeruda telefonil 618 0180 ja veebilehel

www.olekaasas.ee

. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles