Line-tantsijad tähistavad aastapäeva

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Line-tantsijad suvisel festivalil.
Line-tantsijad suvisel festivalil. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

27. oktoobril 15 aastat tagasi toimus Tallinna Guitar Safari nimelises pubis esimene Eesti line-tantsu trenn ja seda sündmust tähistab pea 200 tantsijatsel laupäeval, 27. oktoobril Pärnumaal Uulu kultuuri- ja spordikeskuses.

“Kodumaine line-tants tähistab aastapäeva täpselt õigel päeval ja nagu viimastel aastatel tavaks on saanud, tantsib eestimaine line-tantsuvägi selgi korral sünnipäeva paiku üheskoos,” rääkis tantsu kodumaine eestvedaja Kaie Seger.

Segeri teatel on üritus Eesti line-tantsu sügisene tähtsündmus, mille käigus õpetavad soovijaile uusi tantse tantsuõpetajad nii Eestist kui mujalt. Kaugeim tulija, Javier Rodriguez Gallego, saabub lumisesse Eestisse Andorrast.

Pidustus ei piirdu tantsuliste töötubadega. Intensiivsele tantsuõppele pakuvad vaheldust tordimeistrite klubi, kes valmistab kohapeal ligi 13meetrise pika tantsurivi tordi, ja üllatusesineja.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles