Eesti 4H tunnustas oma parimaid

, 4H Pärnumaa piirkonnajuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti 4H kiidupäev 2012.
Eesti 4H kiidupäev 2012. Foto: Erakogu

Pühapäeval, 28. oktoobril kogunes noorteühing Tallinna Estonia teatrisse Eesti 4H kiidupäevale, et tänada oma parimaid.

Avasõnad ütles juhatuse esinaine Anu Kersalu. Õhtujuhtidena jätkasid Heleri All ja Kairi Janson, kes kutsusid Talveaia lavale kõik parimad. Pärnumaa parimad olid järgmised:

Parim klubi – Rimkad

Rimkad on tegutsenud üle kümne aasta. Viimased suuremad üritused, mida nad Pärnumaa piirkonnale on organiseerinud, on päkapikupäev ja aastakoosolek 2010 Pärnu vabakoolis ning stiilipidu 2012 Pärnu vabakoolis. Klubis tegutseb kümme aktiivset noort, kelle huvid on väga erinevad. Kolm tüdrukut koos juhendajaga viisid ellu õpiprogrammi „Maal on vahva!“. Klubist kuulub piirkonna noortejuhatusse kolm liiget ja sel aastal käis Karoliina Kuusik Ifye-na Soomes. Alati rõõmsameelsed ja abivalmis noored.

Parim noor - Deborah Kuusik

Deborah on 4H liige juba peaaegu neli aastat. Ta on üks aktiivsemaid ja rõõmsamaid noori Rimkade klubis ja seetõttu klubi president. Suurepärane organiseerija ja ürituste korraldaja, vastutustundlik ja leidlik. Programmi „Maal on vahva!“ elluviija.

Parim juhendaja - Grete Tomson

Grete on klubi Rimkad juhendaja. Pärnumaa piirkonna ürituste korraldaja. Programmi „Maal on vahva!“ elluviija. Alati väga konkreetne, täpne ja asjalik. Kuulub Pärnumaa piirkonna juhatusse. Teeb alati kõike koos oma klubi noortega – lahendab ristsõnu, matkab metsarajal, tantsib tantsupõrandal.

Välja anti ka aastate tegija tiitel ja see kuulub Audru kooli huvijuhile, noorteühing Eesti 4H Ifye kordinaatorile Reelika Rüütlile.

Õhtu jätkus fotokonkursi teema „Aastaajad“ autasustamisega. Nooremate vanuses võitis Harlis All klubist Kärmed Tootsikad I koha ja Kristiina Sireli klubist Positiivne Tõstamaalt III koha. Keskmises vanusastmes võitis I koha Kairi Janson klubist Kärmed Tootsikad. Rahva hääletuse tulemusena olid populaarsemad Kristiina Sireli klubist Positiivne ja Aivi Ulp klubist Nimetu Pärnust. Kokku osales Pärnumaalt fotokonkursil 15 noort ja juhendajat.

Õhtu lõppes opereti „Silva“ vaatamisega.

Juba laupäeval jätkab Pärnumaa piirkond tantsupäevaga Tõstamaal, mille korraldajateks on Karoliine Kask ja klubi Positiivne.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles