Linnameeskonna loots valiti oktoobri parimaks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Linnameeskond on treener Kalev Pajula juhendamisel sattunud viimastes mängudes võidusoonele. Arhiivifoto.
Pärnu Linnameeskond on treener Kalev Pajula juhendamisel sattunud viimastes mängudes võidusoonele. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kahe kõrgema Eesti vutiliiga parimate valimisel osutus oktoobris esiliigameeskondade treenerite seast tunnustatuks Pärnu Linnameeskonna juhendaja Kalev Pajula.

Esiliigas püsimajäämise eest võitlev Pärnu Linnameeskond võttis end Kalev Pajula juhendamisel kokku ja lõpetas oktoobri kolme olulise võiduga Levadia II, Kohtla-Järve Lootuse ja FC Puuma üle. Tõsi, kuud alustati 1:6 alistumisega Kiviõli Tamme Autole ja 2:4 kaotusega pearivaal Tartu JK Tammeka II-le, vahendas jalgpalliliidu pressiteenistus.

Meistriliiga oktoobrikuu parimate valimisel läksid auhinnad hõbeda eest võitlevatesse meeskondadesse: treenerite kategoorias osutus valituks Marko Kristal FC Levadiast ja mängijatest Zakaria Beglarishvili FC Florast.

Esiliiga parim mängija oli Sander Lepik FC Flora duubelmeeskonnast.

Pärnu meeskonna treener ja mängijad pole tänavu märtsis alanud hooajal kuu parima tiitlit sel aastal veel teeninud.

Parimate valimisel arvestatakse mängija või treeneri sooritusi vastava kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ja sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi, ausa mängu põhimõtete järgimist, suhtumist vastasvõistkonda jms.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles