Tõstamaa jooksu võitsid Fosti ja Kukk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Mitt

27. Tõstamaa jooksu 7,5 kilomeetri pikkusel distantsil oli kiireim endine pärnakas, Stamina spordiklubi esindav Roman Fosti ajaga 24.23. Teisena lõpetanud Jan Õiglane Vändrast kaotas võitjale kahe sekundiga ja kolmandana jõudis finišisse Audrus elav Mehis Mäe ajaga 27.11. Väärib märkimist, et kaks esimest põrmustasid senise rajarekordi.

Õrnema soo arvestuses teenis esikoha Kaidi Keir Kukk (SK Jõulu) ajaga 32.02, talle järgnesid C-klassi piigad Piret Mäe (35.28) ja Gelli Lainet (37.17 Audrust.

D-klassis teenisid esimese auhinna Raileen ja Ragnar Lelle Pärnu ujumisklubist Uca ja C-klassi poistest võidutses Rasmus Oliver Veskimägi Tõstamaalt. B-klassis olid kiireimad Pärnu kalevlanna Anette Baum ja kodurajal jooksnud Jan-Erik Vahter, A-klassis võtsid võidu Andreas Baum (Pärnu Kalev) ja Lillerine Lille (Tõstamaa).

Nooremate veteranide esikohale tulid Priit Talu (Westlune team) ja Liia Oidjärv (Tõstamaa) ning seenioride teises grupis olid parimad Jüri Leesmäe (OK West) ja Ilme Rand (SK Tervisesport).

Lastejooksul 700 meetri distantsil olid poiste kolm paremat Ardo Leas, Risto Rand ja Remo Raiesmaa ning tüdrukute pjedestaalile mahtusid Sireta Jürgens, Laura Kallas ja Katre-Maris Veskimägi.

Kokku startis pikale distantsile 89 jooksjat ja kaheksa kõndijat ning lastejooksul võistles 29 jooksjat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles