Kallastu festivalil kõlab ood armastusele

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Kallastu.
Andrus Kallastu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Järgmisel neljapäeval algava Kallastu muusikafestivali raames toimub Pärnus kuus eriilmelist kontserti.


Neljapäeval, 9. aprillil kell 19 algab Sütevaka humanitaargümnaasiumi saalis audiovisuaalne kontsert ”Urban sounds. Leonora Palu” sarjast ”Vaata muusikat, kuula kunsti”. Esinevad Indrek Palu (elektriviiul, live-elektroonika), Marek Talts (kitarrid, live-elektroonika) ja Hans-Gunter Lock (live-elektroonika). Visuaalse komponendi autorid on Gabriela Järvet ja Tõnis Liivamägi. Kontserdi kunstiline juht on Indrek Palu.



Suurel reedel, 10. aprillil kell 20 kõlab Pärnu kunstihallis Andrus Kallastu ”Stabat mater” flöödile ja elektroonikale ning häälele. Esitajateks Monika Mattiesen (flööt) ja Kai Kallastu (sopran).



Ülestõusmispühal, 12. aprillil kell 19 esitavad Kai ja Andrus Kallastu Pärnu kunstihallis Richard Straussi armastuslaule.



Kolmapäeval, 15. aprillil kell 19 on Pärnu kunstihallis koreograafilise kompositsiooni ”Inimene” esiettekanne. Pärnu ooperi etenduses esineb Kaspar Aus (tantsija ja koreograaf). Kujundusidee autor on Raul Meel. Muusika on Andrus Kallastult. Etendus on reserveeritud.



Neljapäeval, 16. aprillil kell 19 esitavad Kai Kallastu (sopran) ja Roland Liiv (tenor) Pärnu kunstihallis armastusduette. Klaveril Andrus Kallastu.



Reedel, 17. aprillil kell 19 on Pärnu kunstihallis Andrus Kallastu teose ”Ülemlaul” esiettekanne. Esineb Repoo Ensemble. Kõik kontserdid on tasuta

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles